Spring naar content

Bureau

Robert van der Horst

Baljon | Bureau | Team | Robert van der Horst

Robert van der Horst (1976) werkt sinds 2001 bij Baljon landschapsarchitecten en trad in 2014 toe tot de directie. Als zakelijk leider van het bureau is hij verantwoordelijk voor de interne organisatie en is hij aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

Als ontwerper en senior projectleider combineert hij kennis van techniek met kunstzin. Zijn opleiding legde daar de basis voor: na de MTS Bouwkunde studeerde Robert Stedelijk Interieur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Vervolgens werkte hij een jaar bij Bureau OOG, specialist in maatmeubels voor het openbaar gebied.

Hij is onder andere betrokken bij: stedebouwkundig plan voor woonwijk De Triangel–Waddinxveen, inrichting openbare ruimte duurzaam kantorenpark Beukenhorst Zuid–Hoofddorp, openbare ruimte van Leidsche Rijn Centrum, transformatie Noorderhaven -Zutphen, binnenstedelijke herontwikkeling Ligne-Sittard, Stadstuin Kempkensberg–Groningen, O&O-plein Campus Universiteit Twente-Enschede en Campus Uilenstede–Amstelveen. Ook werkt hij aan de gebiedsontwikkelingen: Waalfront-Nijmegen, Waterfront-Harderwijk en KTC-Bangalore (IN). In de projecten besteed hij bijzondere aandacht aan de vormgeving van meubilair en bruggen.

Hij is supervisor van de wijk Sprokkelenburg in Culemborg.

Robert
Scroll naar boven