tuinen
  • Thumb_something
  • Thumb_something
  • Thumb_something
  • Thumb_something
  • Thumb_something

Ravel Zuidas Amsterdam

Ravel vormt een verbindende schakel tussen de stadsdelen aan weerszijde van de Zuidas. Het brengt diverse gebruikers bijeen, onder andere door een ruim aanbod van publieke functies. Hoogwaardige winkelruimten die aansluiten op de Beethovenstraat, een uitnodigend Plaza als entree en een monumentale trap die bezoekers naar de Kunsthal en omsloten tuin leidt. Deze publiek toegankelijke tuin is een oase van rust. Water speelt een rol: reflecterend licht verlevendigt de tuin. De moestuinen van Ravel op de zevende verdieping, voorzien het restaurant van Ron Blaauw.
Innovatieve technieken en voorzieningen gericht op sociale aspecten maken het tot een bijzonder duurzaam gebouw.Naast de BREEAM certificering is daarom de WELL Building Standard, waarin de gebruiker centraal staat, de leidraad voor het ontwerp. Het project betreft een niet gerealiseerd prijsvraagontwerp.

  • 2015
  • G+S Vastgoed
  • UNStudio en OEVERZAAIJER
Normal_something
Twitter