07 MEI 2018

Leidsche Rijn Centrum genomineerd voor de WAN Urban Challange Awards in de categorie Reclaiming the Streets

In het kernwinkelgebied van Leidsche Rijn Centrum komen cultuur, winkelen en wonen samen. Helder gedefinieerde openbare ruimten; pleinen, straten en een stadstuin, zijn het podium voor het openbare leven.

Normal_2018-05-07-lrc-wan-award_web

In het ontwerp zijn de hoogteverschillen tussen maaiveld en niveau van de overkluizing van de A2 benut om de openbare ruimte auto- en vrachtwagen vrij te maken.
JCAU is verantwoordelijk voor het stedenbouwkundigplan en voert de supervisie. LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten ontwerpt alle openbare ruimte: de straten, pleinen en de Stadstuin in Leidsche Rijn Centrum.

‘Reclaiming the streets, Shortlisted 2018’, Wan Urban Challenge

Twitter