17 SEPTEMBER 2018

Gedeputeerde Staten nomineert het Enka-terrein voor de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit 2018.

LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten werkt in een team met AWG/Raven Rumes aan de transformatie van het industrieterrein van de Enka tot een aantrekkelijke woonomgeving met voorzieningen, in de nabijheid van het station, bos en heide.

Normal_2018-09-17-ede

De provincie heeft gemeenten, waterschappen en maatschappelijke organisaties op het terrein van natuur, landschap, landbouw en architectuur opgeroepen om een landschap dat een opmerkelijke verandering heeft ondergaan met een nieuwe stijl als resultaat, in te sturen. De prijswinnaars van vakjury en publieksjury worden op 22 november bekend gemaakt.

Tot 9 november kan er worden gestemd voor de Publieksprijs!

Twitter