04 SEPTEMBER 2018

GEZOCHT: - startende en/of ervaren landschapsarchitect / landschapsontwerper

Normal_2018-09-04-bewerkt_dsc_0252

LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten werkt met 15 ontwerpers aan een breed scala van opgaven in binnen- en buitenland. De projecten worden integraal ontworpen, van innovatief concept tot deugdelijke uitvoering. De opgaven betreffen vaak stedelijke ontwikkelingen, maar ook het landelijk gebied. Naast maaiveldinrichtingen worden objecten als bruggen, meubilair, fonteinen en verlichting ontworpen. Duurzaamheid is een hecht verankerd uitgangspunt in ons ontwerpproces.
In het bureau heerst een open en enthousiaste werksfeer. Werken in kleine teams, in wisselende samenstelling, met een heldere structuur draagt daar aan bij. Wij zoeken een collega die zich herkent in onze visie en werkwijze.

Lees hier verder voor de volledige omschrijving.

Twitter