31 AUGUSTUS 2017

Publicatie 'Onder weg!' voor de ontwerpstudie Zaancorridor is digitaal beschikbaar

LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten heeft in 2014 deelgenomen aan de ontwerpstudie ‘Designing TOD – kansen voor de Zaancorridor’.

Normal_2017-09-06-ontwerpstudie-_designing-tod-_-kansen-voor-de-zaancorridor_

Samen met Korth Tielens architecten en TNO Smart Mobility is ontwerpvoorstel Park Assenie gedaan, met als motto: ‘Snippergroen maakt plaats voor spoorpark’. Het voorstel transformeert de spoorzone van Krommenie-Assendelft tot een langgerekt, centraal park dat de landschappen ten oosten en westen van het dorp met elkaar verbindt. In de online publicatie ‘Onder weg!’ zijn 15 ontwerpen voor Transit Oriented Development aan de Zaancorridor gebundeld. Geïnteresseerd? Via de website van de BNA is de publicatie te downloaden.

Twitter