05 APRIL 2017

presentatie ontwerp Van Leeuwenhoekpark tijdens Architectuurcafé Delft

Voor een goed gevulde zaal zijn gisteravond tijdens het Architectuurcafé de drie plannen voor het Van Leeuwenhoekpark in Delft gepresenteerd.

Normal_2017-04-05-architectuurcaf_-vlh-park-delft-2

Naast het ‘polderplan’ van LANDLAB studio voor architectuur, presenteerde Sant en Co hun ‘tuinenplan’ met als afsluiting het winnende schetsontwerp van LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten over de ‘lange loper’.

Gastheer Wytze Patijn gaf bewoners en geïnteresseerden ruimschoots de mogelijkheid voor vragen en opmerkingen. Het thema microklimaat werd veel besproken. Aankomende maanden zal het team van LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten zich storten op het voorlopig ontwerp voor het schetsontwerp op het dakpark.

Twitter