12 JUNI 2015

SPECIAL MENTION voor Undulating Bridge / Golvende brug in Hoofddorp bij Lamp Lighting Solutions Awards 2015

LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten ontwierp de brug als verbinding tussen het station (NS en Zuidtangent) en het duurzame kantorenpark Beukenhorst Zuid / Park 20l20.

Normal_undulating-bridge2

“The SPECIAL MENTION is given for a project that provided an imaginative response to an otherwise functional foot bridge crossing and in particular for the integration of a decorative lit element into the balustrade.”

De prijs bekroont projecten met een duidelijke synergie tussen architectuur, interieurontwerp, landschapsarchitectuur en licht. De Lamp Lighting Solutions Awards waardeert creativiteit, innovatie en duurzaamheid. In totaal waren, uit 54 landen, 598 projecten ingezonden voor vier categorieën van de prijs. De hoofdprijs is voor de verlichting van de Hondsrugtunnel in Emmen.

Twitter