28 APRIL 2014

Aanleg Stadstuin Kempkensberg in Groningen bijna klaar en wordt al gebruikt, zie onderstaande bericht.

Normal_2014-04_groningen

“Vanmiddag heb ik in mijn lunchpauze genoten van het uiteindelijk resultaat van het door u geplande tuinontwerp. Een lust voor het oog om al de tulpenvarianten te bewonderen en ook de bloeiende struikbomen. De waterbassins scheppen een rustgevend element maar tevens een nieuw ontmoetingspunt voor collega’s. Al met al een ware aanwinst voor dit bijzondere kantoorgebouw in Groningen.”

Als ontwerper is het fijn om zo’n reactie te krijgen. Dat zo langzamerhand de werkelijkheid op het plan gaat lijken is na alle inspanning plezierig, al moet het allemaal nog flink groeien. Bovenal is het goed te horen dat de Stadstuin nu daadwerkelijk gebruikt kan worden en dat de beoogde functie tot ontwikkeling komt.
De Stadstuin bij het Rijkskantorencomplex Kempkensberg combineert twee voor de beleving belangrijke aspecten: het heeft de geborgenheid van een tuin en de openbaarheid van het stedelijk leven.

Klik hier voor het project Stadstuin Kempkensberg op deze site.

Twitter