05 JULI 2010

met STUDIO SK nipt 2e in competitie voor OV Knoop in Tilburg

Normal_2010_04_tovk_2de_bij_ov_knoop

Het veel omvattende plan schept een overzichtelijke stedelijke ruimte waar alle vervoersvormen samen komen. Het plan dat één integraal toekomstbeeld schetst is runner-up in de meervoudige opdracht.

De visie focust op verkeerskwaliteit en verblijfskwaliteit van de openbare ruimte, waarin zichtlijnen en logistieke routing sterk met elkaar verweven zijn. De publieke ruimte vormt de verbindende schakel tussen alle omringende programmaonderdelen. Het beeld en karakter van de buitenruimte roept een associatie op met de zandgronden in de directe omgeving. De vloeiende vormen begeleiden perfect de looplijnen maar refereren ook naar de stuifduinen, zowel in vorm als in kleur.

Het filmpje is te bekijken op YouTube.

Twitter